Recent Posts

Archive

Tags

Ce face un specialist Google AdWords ?


Exista specialisti AdWords necertificati , ce au o experienta mare in administrea / crearea / optimizarea campaniilor publicitare google adwords si specialisti certificati Google care ,pe langa experienta dobandita in timp au parcurs si cursurile online de la Google , au sustinut si un examen si in acest fel au dobandit niste insigne sau certificate oficiale de la gigantul Google

Un specialist Google Adwords de obicei:

1. Setează campaniile dvs. publicitare cu plata-pe-clic în Căutarea Google, în Partenerii de display Google și în anunțurile mobile Google.

2. Realizează cercetarea cuvintelor cheie pentru a crea o listă de expresii de cuvinte cheie pe care veți licita.

3. Creează anunțuri AdWords care se vor difuza pe Căutarea Google, pe site-urile Google Partners (dacă doriți) și pe dispozitivele mobile (dacă se dorește).

4. Testează diferite anunțuri, prin crearea unor titluri diferite și a unei copii de anunț diferite.

5. Gestionează sumele licitate.

6. Vă pot spune ce cuvinte cheie au fost introduse în Căutarea Google, care au determinat afișarea anunțului dvs.

7. Pot să vă spun de câte ori vizitatorii au făcut clic pe anunțul dvs., pe care anunț au făcut clic pe și pe ce cuvânt cheie a fost afișat anunțul.

8. Lucrează cu dvs. pentru a crea pagini de destinație direcționate pentru fiecare grup de anunțuri AdWords.

Campaniile AdWords ar trebui să fie atent configurate și gestionate cu grijă, pentru a vă ajuta să maximizați valoarea investiției dvs. Adwords - un specialist Google AdWords poate face diferența între o campanie profitabilă și o pierdere de bani dezamăgitoare.

Un exemplu de succes ar fii campania pentru criolipoliza cooltech desfasurata de clinica Reshape Clinique Bucuresti, pentru clientii ce cautau servicii de remodelare corporala. Aceasta a obtinut rezultate uimitoare reusind sa atraga un numar foarte mare de vizite in clinica.

Persoanele care au încheiat o certificare cu Google Adwords sunt concepute ca "Persoane calificate Google Adwords". Căutați persoanele fizice calificate Google Adwords ca o măsură a experienței personale AdWords.

Concluzia : Va recomandam sa apelati la un specialist Google AdWords de la EdgePromotion pentru a avea garantia si siguranta unor campanii AdWords conforme cu cele mai noi criterii Google

Va multumim !

EdgePromotion

Adresă: Bulevardul Independentei nr. 26 , Bloc 3D ,etaj 4 ,ap 24, Dambovita, Târgoviște 130104 Telefon: 0727 096 953

 by EdgePromotion.ro