Recent Posts

Archive

Tags

Promovare AdWords pentru site sau afaceri online

Mediul online este format dintr-o multime de site-uri cu scop publicitar sau informativ. Fiecare webmaster incearca sa ofere ceva, ori informatie care poate fi data gratis, ori produse contra-cost. Traim intr-o lume in care ce vinde o persoana, cumpara alta si totul se invarte in jurul procesului de vanzare, respectiv negociere. Exista o multime de metode de a atrage publicul larg sa cumpere de la tine daca ai un magazin online. Google este ochiul lui big brother care vegheaza micii negustori care apeleaza la diverse tehnici pentru a vinde cat mai mult. Unele sunt mai costisitoare ca altele si fiecare incearca sa isi optimizeze costurile. De aceea, cei mai multi apeleaza la promovare Adwords.

Ce inseamna de fapt publicitatea Adwords?

Publicitatea Google Adwords este similara publicitatii pe Facebook deoarece incearca sa capteze atentia utilizatorului care se afla pe acel site printr-un ad introdus printre randuri. Campaniile de promovare Adwords inseamna de fapt o campanie PPC, adica pay per click - profitul vine din clickurile pe care utilizatorii le dau pe un anumit obiect, cuvant. Adwords ofera utilizatorilor ocazia de a-si mari veniturile prin aceste campanii platite. Contra-cost, Google Adwords Romania este partenerul de incredere care iti va posta adresa site-ului in primele pozitii pentru a capta atentia utilizatorului de internet. Tot ce trebuie sa faci este sa setezi cuvintele cheie care te intereseaza cu ajutorul unui specialist partener Google.

Cat costa promovarea Google Adwords?

Google Adwords nu are un pret fix. Preturile incep de la 0.5 lei si pot ajunge la 14 lei in functie de nisa. Costul per click variaza si in functie de oras, de exemplu in Bucuresti costurile sunt mai ridicate decat in restul tarii. Pentru magazinele online preturile sunt putin mai mari, iar bugetul alocat campaniei Adwords poate fi cuprinsa intre 100 euro/luna si 2000 euro/luna.

Cat costa obtinerea unui client / vanzari prin promovare Adwords?

Scopul campaniilor Adwords este atragerea de cat mai multi clienti. Acest proces este mai complicat decat pare la prima vedere. Costul prin care se obtine un client se numeste conversie si variaza de la cativa lei pana la cateva zeci de lei. De exemplu, costul unei comenzi pe un site de incaltaminte este cuprins intre 7 si 38 lei. Orice cost depinde de mai multe variabile, iar calculele au o complexitate mai mare cu cat nisa este mai complexa.

Pentru a diminua costurile poti cauta un cod promotional Google Adwords. Exista site-uri pe care poti gasi unul gratis.

Pentru un maxim de rezultate in cel mai scurt timp, se recomanda apelarea la serviciile Google Adwords oferite de un consultant cu experienta in domeniu cum este agentia de marketing online EdgePromotion Targoviste. Acesta va stii dupa cateva momente de analiza a site-ului tau, ce fel de campanie Adwords ti se potriveste si cum exact sa o implementeze.

Google este cel mai faimos si mai cautat motor de cautare din intreaga lumea. De aceea campaniile Google Adwords sunt la fel de raspandite si oamenii apeleaza la ele pentru a-si dezvolta afacerea. Promovarea Google Adwords este o campanie orientata spre rezultate care a castigat cea mai multa popularitate si vanzari in mediul online.

Clienti EdgePromotion care au incercat-o deja o pot recomanda, cum ar fii fotograful profesionist FotoStoian

Incearaca si tu campaniile AdWords prin serviciie profesioniste oferite de EdgePromotion.

 by EdgePromotion.ro