Recent Posts

Archive

Tags

Cum fac promovare site sau promovare online?


3 Metode de promovare site

Existe 3 metode foarte puternice pentru promovare site ce au un impact imens in aducerea traficului dorit pe site-ul tau

1 Promovare site SEO

Aceasta metoda presupune crearea site-ului dupa anumite reguli de search engine optimization sau SEO ce trebuiesc respectate pentru a avea un site corect structurat

In viziunea gigantului Google , SEO trebuie sa fie obligatoriu respectat pentru ca website-ul sa fie afisat in rezultatele cautarilor cat mai sus si astfel sa obtina un numar mai mare de clickuri. Este bine stiut ca orice rezultat din a 2-a pagina de rezultate pe google , obtine cu 90% mai putine clickuri decat cele din prima pagina , iar primul loc obtine aproximativ 60 % din totalul de click-uri.

Nota: Aceste reguli sufera schimbari in mod regulat deoarece Google doreste ca cele mai bune si relevante site-uri sa fie afisate in rezultatele cautarilor si de aceea trebuie sa va asigurati ca site-ul vostru respecte cele mai noi criterii de SEO .

Pentru aceste servicii de optimizare SEO Targoviste trebuie sa mandatati un specialist pe care il gasiti aici la EdgePromotion.ro

2 Promovare site cu Google AdWords

Aceasta metode de promovarea unui site de exemplu : pentru service IT Bucuresti pe google, prin reteaua lor de advertising online este una din cea mai rapida, complexa si eficienta metoda de a aduce trafic catre site si a obtine rezultatele dorite.

Platforma Google AdWords este folosita in domeniile unde competitia si interesul clientilor sunt foarte mari.

Sistemul complex de target-are a clientilor prin locatie, afinitate, limba vorbita plus multe alte criterii, este cel mai eficient din mediul online , putand fii folosit atat de catre micile afaceri cat si de giganti in domeniul e-commerce-ului.

Companiile locale au inregistrat rezultate uimitoare cu investitii mici, avand la dispozitie un sisitem de raportare a cheltuielilor in platforma Google AdWords.

Recomandam sa folositi acest sistem de promovare site cu Google pentru ca aduce rezultate masurabile si necesare unei afaceri in dezvoltare.

Pentru a nu risipii bugetul de promovare site prin AdWords va recomandam cu tarie sa apelati la un specialist Google AdWords de la EdgePromotion.ro

3 Promovare site cu reclamele Facebook

Aceasta metoda este folosita pentru a creste popularitatea unei afaceri sau a unui produs in social media prin elemente creative si in pas cu trend-urile sociale.

Ca si Google AdWords , Facebook Ads este un serviciu de promovare site contra cost ce se adreseaza unor largi categorii persoane.

Facebook este cea mai populara retea de socializare din Europa, incluzand Romania, avand un numar mare de utilizatori carora sa va adresati prin reclamele Facebook.

Criterii de tintire : locatia, varsta, afinitatea pentru diverse pagini / produse sau activitati, titlul jobului, sexul, si multe alte criterii

Este imperios necesar sa consultati un specialist Facebook ads pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru campania de promovare site si pentru a nu risipii bugetul facand teste sau incercari ale pietiei.

Accesati cu incredere serviciile de promovare online oferite de EdgePromotion.ro de oriunde va aflati.

Conculzie :

  • Pentru ca o afacerea moderna sa produca un profit mai mare, trebuie sa profite de serviciile de publicitate online ce sunt disponibile ; obtine astfel un avantaj enorm asupra competitorilor si creste numarul de vanzari sau vizitatori .

  • Marketingul online este un factor foarte important in obtinerea de profitului iar detinatorii de site trebuie sa inteleaga ca promovare site gratuit nu este posibila. Orice metoda de promovare online necesita munca, investitie si cunostiinte specifice iar asta implica un specialist cu experienta si implicat

EdgePromotion inseamna servicii de promovare online moderne adaptate cerintelor si nevoilor timpurilor schimbatoare .

EdgePromotion | Promovare Online

Servicii de marketing pe internet, Târgoviște, România

Adresă: Bulevardul Independentei nr. 26 , Bloc 3D ,etaj 4 ,ap 24, Dambovita, Târgoviște 130104

Telefon: 0727 096 953

 by EdgePromotion.ro