Recent Posts

Archive

Tags

Publicitate online pentru afacerile din Targoviste.


Publicitatea online este folosita din ce in ce mai mult de catre detinatorii de afaceri mici si mijlocii din Romania incluzand si Targoviste - începând de la oameni de afaceri sau întreprinderi mici, până la corporatii multinationale si administratie publică. Este cunoscuta mai ales pentru simplitatea, viteza si masurabilitatea ei.

Publicitatea online este simplu de acesat .

Oricine poate sa isi promovezee propria afacere cu ajutorul serviciilor EdgePromotion.ro chiar si daca vinzi drujbe sau motocositoare. Este de ajuns intrati pe site sau sa ne contactati, si noi ne ocupam de restul un anunturi/bannere, cuvintele cheie si multe alte trucuri online pentru publicitatea online. O echipa tanara vă va ghida spre o strategie de marketing moderna ,asadar nu trebuie să vă faceti grijă că gresiti undeva.

Durata de initiere poate fii foarte rapidă.

Alegeti platforma pe care doriti sa apara publicitata, bugetul, formatul reclamei online( text,imagine, video sau combinatii), locatiile si multe alte elemente de tinirea a publicului tina .

Campaniile Google AdWords si Facebook Ads sunt gata in 24 de ore cel mult de la setarea si alegerea modului de livarare .In concluzia puteti avea una sau mai multe campanio de publicitate online active foarte rapid daca alegeti specialistii de la EdgePromotion.

Publicitatea online poate fi eficientizata in timp real

Specialistii EdgePromotion.ro au grija sa optimizeze camapniile care sunt active pentru a optimiza costul si a marii conversiile. Cu o experienta mare in spate, analizam si comparam rezultatele in timp real - apoi modificam anumite elemente sau variabile pentru a obtine rezultele dorite de catre dvs. ( conversii,trafic spre site sau marirea popularitatii ).

În sistemul PPC exista o mare flexibilitate si adaptabilitatea a reclamei tale si a multora dintre elemente. Cu ajutorul statisticii masuram si optimizam campaniile de publicitate pentru cele mai bune rezultate

Promovare online este adaptabila

Publicitate online oferita EdgePromotion.ro vă aduce vizitatori pe site ,creste gradul de constientizare a brand-ului dvs. si mareste numarul de vanzari. Asadar startegia pentr modul de publicitate poate fii adaptata in funcite de dorintele sau nevoiele companiei dvs dar si in functie de prosusul sau serviciile pe care le oferiti.

Publicitatea online poate capata dimensiuni complexe.

În România putem să ne ajungem la 90% din românii aflati pe net. Oricui ati avea nevoia să vă adresati, noi ii putem gasii. Recomandăm campaniile publicitare de la EdgePromotion.ro , deoarece este un bun instrument pentru smarketingul online.

Varietatea reclamelor online

Metodele de promovare online sunt diferite si pot fi alese in functie de tipul de marketing de care aveti nevoie.

Concluzie

Va safatuim in concluzie sa nu ezitati sa ne intrebati orice sau sa ne contactati in legatura cu campaniile dvs de publicitate online si sa profitati de experienta noastra in acest domeniu pentru a creste afacerea dvs. in mediul online.

EdgePromotion

Adresa : Bulevardul Independentei nr. 26 , Bloc 3D ,etaj 4 ,ap 24, Dambovita, Târgoviște 130104 Telefon: 0727 096 953

 by EdgePromotion.ro