Campanii Google Ads - Promovare Online 

  EdgePromotion ofera servicii de promovare online prin campanii Google Ads. Suntem specialisti PPC ( pay-per-click ) cu certificare Google Partners pentru Ads si Analytics. Crestem vanzarile pe google, la un cost optimizat, pentru ca afacerea ta sa creasca vanzarile online sau "brand awareness-ul"!

Vrei sa vinzi pe google?

✔ Setam campanii cu target : Vanzari

✔ Adaugam reclama ta in reteaua display ads

✔ Obtinem trafic de calitate, util si eficient pentru site-ul tau

✔ Crestem vanzarile in online folosind ROI si crestem conversia

✔ Marim vizibilitatea afacerii tale prin campaniile de "brand awareness"

✔ Depasim concurenta si apari primul in rezultatele de cautare pe google 

✔ Anunturi si reclame servite clientilor tai potentiali 

✔ Publicitate si imagine pozitiva pentru afacerea ta

Te ajutam sa descoperi toate beneficiile si avantajele campaniilor Google Ads.

 Creste afacerea ta sau fa-o cunoscuta in mediul online azi !

Q: Cat costa promovare online prin campanii Google Ads in Romania ?

A: Afla costul pentru campanii sau optimizare Google Ads mai jos.

Cat costa Google Ads ?

Este o intrebare rezonabila si una pe care o auzim tot timpul, in special de la cei noii veniti in cautarea platita. La urma urmei, cei noi in PPC sunt, probabil, cei mai interesati de cat de mult vor fi plati pentru a face publicitate pe Google,care este pretul corect pentru promovarea unui site si daca ei chiar isi pot permite!

  Din pacate, nu exista un raspuns usor. Cel mai frecvent raspuns este: "Depinde !"

Costul pentru publicitatea Google Ads depinde de mai multe variabile. Vom explica modul in care aceste variabile vor afecta cheltuielile dvs. cu promovarea google si vom demistifica conceptele pe care trebuie sa le intelegeti pentru a stabili un buget real pentru campaniile Ads (si pentru a determina daca ar trebui sa utilizati Ads).


  Iata o simulare:


Google Ads se bazeaza pe un sistem de licitatii care recompenseaza companiile care au campanii publicitare de inalta calitate, cu costuri mai mici si o plasare mai buna a anunturilor.
Putem exercita un control strict asupra modului in care este cheltuit bugetul dvs. Ads utilizand tactici, cum ar fi programarea anunturilor, directionarea in functie de directii geografice si directionarea catre dispozitive.


Costul mediu pe clic in Google Ads se situeaza intre 0.01 $ si 2 $ in reteaua de cautare. Suma CPC medie din Reteaua de display este sub 1 USD.


Cele mai scumpe cuvinte cheie din anunturile Ads si Bing au costat 50 $ sau mai mult pe clic. Acestea sunt, in general, cuvinte cheie extrem de competitive in industrii care au valori ridicate ale duratei de viata a clientilor, cum ar fi legea si asigurarile.


Comerciantii mari pot cheltui pana la 50 milioane USD pe an pentru cautarea platita in Ads.


Intreprinderile mici care utilizeaza Google Ads in Romania cheltuiesc intre 900 si 10.000 de dolari pe luna in campaniile lor de cautare platita Google.

CONCLUZIE: Recomandam pentru promovarea unui site pe google, sa folositi serviciile Google Ads oferite de EdgePromotion sau a unui specialist cu Certificare Google

 

Vrei sa afli si mai multe ?

Discuta cu un specialist PPC Google Ads.

Cere o oferta personalizata !

* NOTA: Tarifele percepute depind de complexitatea cerintelorsi bugetul campanie.    

✔Rapiditate

✔Profesionalism

✔Respect 

✔Confidentialitate

✔Experienta

 by EdgePromotion.ro