Certificarea  Google AdWords este o acreditare importanta pentru agentiile de marketing online, deoarece este una dintre putinele metode standardizate de a dovedi un nivel inalt de cunoastere si relevanta actuala.

Desi nu este o insigna exclusiva, aceasta necesita un nivel foarte bun de invatare a muncii pentru atingerea conceptelor sau a experientei in utilizarea zilnica a programului AdWords.

Ce este certificarea Google AdWords?

  Certificarea Google AdWords este un proces prin care Google recunoaste marketerii cu experienta in publicitatea online. Dupa ce a trecut o serie de examene complexe,echipa EdgePromotion a dobandit certificarea AdWords, a primit un certificat personalizat si o pagina de profil publica Google Partners.

  Ca multe produse, proprietati si initiative Google, programul a evoluat de-a lungul anilor.

  Programul de certificare a fost creat independent de catre Google   si a avut un cost atasat la examene. Acest lucru s-a schimbat odata cu crearea programului Google Partners.

 

  Certificarea continua sa functioneze in acelasi mod in care a facut acum cativa ani. Cu toate acestea, oferirea certificatului exclusiv in cadrul programului Google Partners este foarte importanta pentru agentia noastra de marketing online deoarece am devenit astfel parteneri afiliati ai Google Partner.

  Acest certificat dovedeste un nivel inalt de cunoastere a programului Google AdWords, dar si a celor mai bune practici pentru marketingul online, oferind astfel un nivel de incredere mare clientilor si partenerilor EdgePromotion Targoviste. Mai mult decat atat, este o mare mandrie in a fi acceptat ca partener Google.

De ce este important sa utilizati un partener certificat Google?

Sfaturi Google in care puteti avea incredere !

  Partenerii Google se afla in pozitia de a fi la curent cu cele mai noi informatii si metode promovate de Google, trebuie sa pastreze „bunele practici” in marketing si are acces direct la personalul Google, toate acestea in scopul de a oferi rezultate eficiente cu o rentabilitate a investitiei ( ROI ) mai mare.

 

  Partenerii sunt la curent cu cele mai recente instrumente si produse Google, trecand examenele de certificare administrate de Google la fiecare 12 luni. Succesul dovedit este ceea ce pune partenerii deasupra celorlalte agentii de marketing. Noi folosim cele mai bune practici, colaborand direct cu Google si avand acces la traininguri si actualizari de produse. Astfel partenerii sunt la curent cu toate noutatile si update-urile Google.

 

Beneficiile abordarii solutiilor Web ca partener Google PPC

  Partenerii Google sunt experti in gestionarea campaniilor Google AdWords si sunt dedicati marketingului in reteaua de cautare pentru clientii sai. Agentiile Google Partner, cum este EdgePromotion, trebuie sa mentina o cheltuiala publicitara de cel putin 10.000 de dolari la fiecare 90 de zile si sa respecte in mod continuu standardele Google, pentru a-si mentine denumirea de partener certificat. In calitate de partener Google, EdgePromotion este un adept al furnizarii de campanii adwords gestionate profesional, eficiente si care ofera o mai buna rentabilitate a investitiei dvs. de marketing.

 

  1. Managerii de conturi certificate - Companiile care realizeaza statutul de partener Google trebuie sa-si mentina angajatii cu certificari Google AdWords pentru a gestiona conturile clientului. Google se asigura ca aceste certificari sunt actuale si ca agentia respecta standardele privind cele mai bune practici.

 

  2. Experti in AdWords - Partenerii trebuie sa fie familiarizati cu toate functiile Google AdWords si sa le utilizeze intr-un mod benefic pentru clienti. Notiunile pe care partenerii Google trebuie sa le stapaneasca includ, in parte, utilizarea cuvintelor cheie negative, a extensiilor de anunturi, a cuvintelor cheie cu potrivire la nivel de expresie, a testelor split, a cuvintelor cheie cu potrivire ampla modificate si a programarii anunturilor.

  3. Google masoara profitabilitatea si satisfactia clientilor - Google analizeaza conturile de clienti ale unei agentii, pentru a se asigura ca partenerul ofera servicii optime prin intermediul unor scoruri ridicate ale calitatii anunturilor. Urmareste ratele de conversie si longevitatea campaniei, pentru a se asigura ca beneficiarii unei agentii sunt multumiti de modul de gestionare a campaniilor AdWords.

  4. Acces mai rapid la Google - In calitate de partener Google, EdgePromotion poate obtine raspunsuri mai rapide de la echipa Google decat agentiile care nu sunt certificate. Acest lucru poate salva clientilor timp si bani.

  5. Testarea AdWords - Partenerii Google Adwords trebuie sa demonstreze ca desfasoara in mod activ teste separate pe anunturi pentru a atrage cel mai mare numar de vizitatori pe site-ul unui client.

Cautati un partener Google Adwords de incredere ?

  Este afacerea dvs. interesata de marketingul online? Aveti nevoie de un partener de incredere certificat de Google?

  •   EdgePromotion este un partener Google de incredere situat in Targoviste, Dambovita, Romania. Suntem aici pentru a veni in ajutorul afacerilor care doresc sa acceseze programul Google AdWords, prin intermediul unei agentii profesioniste si cu certificari in AdWords si Analytics, pentru a obtine cele mai bune rezultate in campaniile de promovare online.

  •   Suntem disponibili sa ne intalnim cu dvs. Aveti nevoie de un partener Google de incredere si profesionist  pentru a va ajuta cu analiza si elaborarea strategiei de marketing pentu site-ului dvs. ? Expertii EdgePromotion prin programul Google Partner stau la dispozitia dvs. si va ajuta sa obtineti informatii suplimentare pentru imbunatatirea performantei afacerii si a site-ului dvs.

  •   Toate acestea sunt argumente solide pentru care sa solicitati serviciile EdgePromotion, pentru administrarea sau optimizarea campaniilor AdWords .

Nume: EdgePromotion

Adresa: Bulevardul Independentei nr. 26 , Bloc 3D ,etaj 4 ,ap 24 Dambovita Targoviste 130104

Telefon: 0727 096 953

Partener Google Certificat AdWords

EdgePromotion Agentie Certificata Google

 by EdgePromotion.ro