Tehnici de promovare online eficiente.

Folosim metode de promovare a site-ului tau cu efect pe termen lung

Servicii de Off-Page Seo 

– iti crestem numarul de vizitatori care cauta pe Google servicii sau produse ca ale tale.

Email marketing            

 – trimiti e-mail-uri clientilor sau posibilor clienti.

Content writing              

– combinam scrierea de articole si alte materiale, astfel incat sa fii in vizorul clientilor tai potentiali pe termen lung, pana cand au nevoie de tine.

Social media marketing  

– te ajutam sa construiesti o comunitate in jurul brandului tau, care apoi sa devina ambasadori ai serviciilor sau produselor tale.

Servicii de administrare a paginilor-de social media.

Editare Foto / video.

  

    Metode de marketing online cu efecte imediate :

​​

  • Campanii Google AdWords  – Reclamele text care apar deasupra rezultatelor naturale, la cautari in Google. Reclame in display prin bannere, reclame video ( youtube) si in interiorul aplicatiilor mobile. Este o metoda de promovare site prin care poti obtine clienti sau vanzari, inca din prima luna.

  • Campanii Facebook Ads       – Este foarte probabil ca cel putin o parte dintre clientii tai folosesc Facebook, chiar si daca doar sa se uite. Din acest motiv, Facebook este un loc bun in care sa-ti vada afacerea. Este o tehnica de promovare online a carei importanta creste din ce in ce mai mult.

  • Campanii PPC                      – Trafic platit la preturi optimizate si tintit pe criterii specifive.

  • Campanii Bing Ads               – Similar cu Google AdWords.

 

 

 

  Recomandam: Servicii promovare online cu efecte imediate :

1. Campanii Google AdWords sau Bing Ads :

     Reclamele text care apar deasupra rezultatelor naturale, la cautari in Google. Este o metoda de promovare site prin care poti obtine clienti sau vanzari, inca din prima zi start a camapanie. Google este modul prin care oricine poate afla despre afaceara ta.

 

2. Campanii Facebook Ads sau alte retele social media :

    In acest moment, e foarte probabil ca o mare  parte dintre clientii tai folosesc Facebook. Reclame cu imagini, text, video, canvas etc. tintite catre publicul tau.Din acest motiv, Facebook este un loc bun in care sa-ti vada reclama.

 by EdgePromotion.ro