Cleintii EdgePromotion

Obiectiv: "Vanzari Online"

 

 EdgePromotion isi propune sa contribuie la cresterea afacerilor in mediul online prin:

  • servicii de calitate

  • metode moderne de marketing

  • profesionalism

fotostoian.ro

FotoStoian - fotograf nunta & botez :
"Fotograf Nunta Profesionist - Contacteaza FotoStoian pentru poze nunta, botez, sedinte foto sau evenimente in Targoviste - Vezi aici portofoliul si ofertele."

ledonline.ro

LedOnline.ro își propune să vă ofere cele mai competitive prețuri și o gama variata de produse de iluminat bazate pe becuri cu LED

einstrumente.ro

eintrumente.ro este un magazin online care are ca obiect de activitate comercializarea produselor pentru casa si gradinarit:
"einstrumente.ro va pune la dispozite o gama variata de Drujbe, Motocositori, Mori Electrice, Pompe de Apa, Motoare, Atomizoare si Pompe de Stropit, Echipamente Sudura"

reshape-clinique.ro

Reshape Clinique este o clinica de remodelare corporala din Bucuresti:
"Reshape Clinique ofera tratamente pentru remodelare corporala. Servicii oferite:  Velashape lll, Criolipoliza Si Epilare Definitiva Cu Dioda Laser."

it-stop.ro

IT Stop magazin si servici IT in Bucuresti:
"Reparatii calculatoare si electronice. Service laptop-uri, reparatii la domiciliu si depozit de piese componente pentru configurarea PC-urilor gaming ultra-performante"

lafetecochete.ro

LaFeteCochete - un magazin online pentru incaltaminte de dama. Produse: ghete dama, botine, cizme, adidasi, tenesi, sandale si pantofi casual !

CE SPUN PARTENERII 

Dumitru, CEO einstrumente.ro

Am reusit impreuna sa obtinem vanzari peste target inca  din prima luna de campanii AdWords si Optimizare Seo . Multumesc Edgepromotion !

Gabriel, Founder it-stop.ro

Edgepromotion ne-a ajutat in elaborarea strategiei de online marketing si am adus afacerea IT-Stop la urmatorul nivel !

Mihai, CEO reshape-clinique.ro

Clinica Reshape-Clinique este gasita foarte usor de catre clientii nostrii in mediul online. Am reusit sa crestem vizibilitatea brand-uli si vanzarile cu tehnicile propuse si aplicate de Edgepromotion.

oniogift.ro

OnioGift cadouri haioase nu este un simplu magazin online, ci locul în care revii cu drag de fiecare dată și de unde nu pleci niciodată dezamăgit.

pravaliamofturi.ro

Pravalia Mofturi - Supermarket Online - peste 20.000 de produse online disponibile pentru livrare la domiciliu

 by EdgePromotion.ro